Wil je meer over ons weten?

Bij Ebus & Hutjens is dat mogelijk

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij willen al onze relaties persoonlijk leren kennen en zeer zeker niet het gevoel geven dat zij een nummer zijn.

Betrokken

Betrokken

Wij nemen tijdens ieder contactmoment ruim de tijd voor elke klant om zo op de hoogte te zijn van alle belangrijke ontwikkelingen die bij de klant spelen.

Dichtbij

Dichtbij

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Wij bieden service op maat aan en staan altijd klaar voor de klant. Of dit nou via een e-mail, telefoontje of appje is of gewoon bij ons op kantoor.

Ebus

Na ruim dertig jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening als zelfstandige, maar ook de laatste 10 jaren in loondienst, kan ik mij nu aan u voorstellen als mede-oprichter en mede- eigenaar van de firma Ebus & Hutjens Insurance te Venlo-Blerick.
Nadat ik in 1986 gestart ben bij de Fa. Ebus en Simons (natuurlijk via mijn vader Hay Ebus), waar ik vanaf 1990 mede eigenaar was, heb ik het vak echt leren kennen als “ondernemer” in de verzekeringsbranche bij mijn eigen kantoor E & H adviesgroep te Venlo. Zowel als feitelijk leider van een middelgroot verzekeringskantoor met personeel, als ook commercieel buitendienstman om de “business“ binnen te halen én bestaande relaties goed te onderhouden.
In 2016 heb ik dit kantoor verlaten voor een kleinere organisatie waar ik fulltime werkzaam ben geweest als adviseur particuliere en zakelijke klanten.

Uiteraard heb ik op basis van mijn arbeidsverleden een geweldig zakelijk en sociaal netwerk kunnen opbouwen. Dit netwerk zal ons goed van pas komen om ons nieuwe kantoor gestaag uit te bouwen op basis van onze pijlers: persoonlijk, betrokken en dichtbij.

Privé word ik volledig gesteund door mijn partner Connie en mijn 4 kinderen en hun partners.

De dochters Jesse en Laurie wonen al zelfstandig met hun partner, en mijn zonen Wesley en Milo wonen nog thuis en studeren beiden.

In mijn vrije tijd mag ik graag gaan golfen samen met mijn vrienden, en wandel ik graag met Connie en onze hond Cooper. Apetrots ben ik op onze kleinkinderen Mace, Liv en Lux.

Ik kijk er naar uit om U samen met mijn compagnon Leon Hutjens, (tevens oud collega van mij bij E & H adviesgroep) te mogen ontvangen op onze nieuwe kantoorlocatie aan de Pepijnstraat 56, te Blerick, en …. de koffie staat voor u klaar….

Tot snel,

Pieter Ebus

Hutjens

Leon Hutjens
Na het afronden van de lagere school kwam ik via mijn buurman, de heer Hay Ebus, in aanraking met het vak verzekeringen. Een geweldig vak leek mij. Na omzwervingen via een verzekeringskantoor in Blerick en De Hypotheker in Venlo heb ik 20 jaar lang gewerkt als Hoofd Binnendienst en later als Adjunct Directeur bij E&H Adviesgroep waar alle facetten van het vak naar voren kwamen. In 2019 heb ik samen met mijn huidige compagnon (Pieter Ebus oud buurjongen en oud collega) besloten om zelfstandig te gaan worden. Het idee, dit kan ik beter, is lange tijd bij mij blijven hangen en 2019 is dan ook het jaar geworden waarin de droom waarheid werd. De kernwaarden die wij onderschrijven bij Ebus & Hutjens Insurance: persoonlijk, betrokken en dichtbij zijn mij op het lijf geschreven. Klantbelang en het hebben van persoonlijke aandacht voor de klant is van wezenlijk belang en wordt dan volledig door ons gewaarborgd. Vanuit mijn jarenlange deskundige ervaring als hypotheek- en pensioenspecialist kan ik de meest complexe casussen ontrafelen en op een jip en janneke taal overbrengen naar onze klanten.

In mijn vrije tijd probeer ik zo veel als mogelijk mijn aandacht te besteden aan mijn gezin, bestaande uit mijn vrouw Ingrid en onze beide dochters Esmée en Kyara. Daarnaast zoek ik als het even kan de groene weiden op van de golfbaan om een balletje te slaan.
Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten op ons kantoor: Pepijnstraat 56 te Blerick. Een lekker kopje koffie/thee staat klaar.

Zijn er vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Pepijnstraat 56
5921 HN Venlo-Blerick

Tel. : 077-20 43 400
Email: info@ebus-hutjens.nl

Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur