Wil je meer over ons weten?

Bij Ebus & Hutjens is dat mogelijk

Wil je meer over ons weten?

Bij Ebus & Hutjens is dat mogelijk

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij willen al onze relaties persoonlijk leren kennen en zeer zeker niet het gevoel geven dat zij een nummer zijn.

Betrokken

Betrokken

Wij nemen tijdens ieder contactmoment ruim de tijd voor elke klant om zo op de hoogte te zijn van alle belangrijke ontwikkelingen die bij de klant spelen.

Dichtbij

Dichtbij

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Wij bieden service op maat aan en staan altijd klaar voor de klant. Of dit nou via een e-mail, telefoontje of appje is of gewoon bij ons op kantoor.

Pieter

Na ruim dertig jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening als zelfstandige, maar ook de laatste 10 jaren in loondienst, kan ik mij nu aan u voorstellen als mede-oprichter en mede- eigenaar van de firma Ebus & Hutjens Insurance te Venlo-Blerick.
Nadat ik in 1986 gestart ben bij de Fa. Ebus en Simons (natuurlijk via mijn vader Hay Ebus), waar ik vanaf 1990 mede eigenaar was, heb ik het vak echt leren kennen als “ondernemer” in de verzekeringsbranche bij mijn eigen kantoor E & H adviesgroep te Venlo. Zowel als feitelijk leider van een middelgroot verzekeringskantoor met personeel, als ook commercieel buitendienstman om de “business“ binnen te halen én bestaande relaties goed te onderhouden.
In 2016 heb ik dit kantoor verlaten voor een kleinere organisatie waar ik fulltime werkzaam ben geweest als adviseur particuliere en zakelijke klanten.

Uiteraard heb ik op basis van mijn arbeidsverleden een geweldig zakelijk en sociaal netwerk kunnen opbouwen. Dit netwerk zal ons goed van pas komen om ons nieuwe kantoor gestaag uit te bouwen op basis van onze pijlers: persoonlijk, betrokken en dichtbij.

Privé word ik volledig gesteund door mijn partner Connie en mijn 4 kinderen en hun partners.

De dochters Jesse en Laurie wonen al zelfstandig met hun partner, en mijn zonen Wesley en Milo wonen nog thuis en studeren beiden.

In mijn vrije tijd mag ik graag gaan golfen samen met mijn vrienden, en wandel ik graag met Connie en onze hond Cooper. Apetrots ben ik op onze kleinkinderen Mace, Liv en Lux.

Ik kijk er naar uit om U samen met mijn compagnon Leon Hutjens, (tevens oud collega van mij bij E & H adviesgroep) te mogen ontvangen op onze nieuwe kantoorlocatie aan de Pepijnstraat 56, te Blerick, en …. de koffie staat voor u klaar….

Leon

Na het afronden van de lagere school kwam ik via mijn buurman, de heer Hay Ebus, in aanraking met het vak verzekeringen. Een geweldig vak leek mij. Na omzwervingen via een verzekeringskantoor in Blerick en De Hypotheker in Venlo heb ik 20 jaar lang gewerkt als Hoofd Binnendienst en later als Adjunct Directeur bij E&H Adviesgroep waar alle facetten van het vak naar voren kwamen. In 2019 heb ik samen met mijn huidige compagnon (Pieter Ebus oud buurjongen en oud collega) besloten om zelfstandig te gaan worden. Het idee, dit kan ik beter, is lange tijd bij mij blijven hangen en 2019 is dan ook het jaar geworden waarin de droom waarheid werd. De kernwaarden die wij onderschrijven bij Ebus & Hutjens Insurance: persoonlijk, betrokken en dichtbij zijn mij op het lijf geschreven. Klantbelang en het hebben van persoonlijke aandacht voor de klant is van wezenlijk belang en wordt dan volledig door ons gewaarborgd. Vanuit mijn jarenlange deskundige ervaring als hypotheek- en pensioenspecialist kan ik de meest complexe casussen ontrafelen en op een jip en janneke taal overbrengen naar onze klanten.

In mijn vrije tijd probeer ik zo veel als mogelijk mijn aandacht te besteden aan mijn gezin, bestaande uit mijn vrouw Ingrid en onze beide dochters Esmée en Kyara. Daarnaast zoek ik als het even kan de groene weiden op van de golfbaan om een balletje te slaan.
Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten op ons kantoor: Pepijnstraat 56 te Blerick. Een lekker kopje koffie/thee staat klaar.

 

Manon

Als laatste aanwinst bij Ebus & Hutjens Insurance wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Na het afronden van mijn studie ben ik terecht gekomen in het verzekeringswereldje. Na gewerkt te hebben bij diverse kantoren in verschillende plaatsen rondom Venlo werk ik nu voor het eerst dicht bij huis. Een fijn gevoel, want dat was altijd mijn grote wens.

De afgelopen jaren heb ik vanuit kantoor particuliere en zakelijke klanten bediend. Via telefoon, e-mail, maar ook met een kop koffie op kantoor, help ik klanten met hun vragen over verzekeringen. Alle onderwerpen kunnen hierbij aan bod komen, zoals bijvoorbeeld een nieuw af te sluiten verzekering, een schade of advies over dekking of premie-incasso. Ik ga voor u aan de slag en zorg dat het wordt geregeld.

Met veel plezier woon ik in Hout-Blerick, samen met mijn man en twee dochters. Naast mijn gezin en werk, fiets ik zomers graag een rondje op mijn racefiets. Ook wandel ik graag en heb ik sinds kort weer een oude hobby opgepakt, namelijk piano spelen.

 

Graag zie ik u op kantoor.

Jose

Vanaf 1974 ben ik al werkzaam in de verzekeringsbranche, waar ik begonnen ben als administratief medewerker bij Verzekeringskantoor Donne aan de Roermondsestraat. Mijn werkzaamheden waren door de jaren heen voornamelijk polis administratie en schade behandelling. 

Na verkoop van E&H adviesgroep aan RIVEZ in 2017 werd ik overgeplaatst naar Helmond waar ik vanaf die tijd werkzaam was op de schadeafdeling.

In verband met de ziekte van mijn man, ben ik in 2020 gestopt bij RIVEZ. Na een jaar thuis te zijn geweest, ben ik gevraagd door Pieter en Leon of ik nog wat ondersteunende werkzaamheden voor hen wilde doen. Omdat dit prima te combineren is met de zorg voor mijn man, werk ik al vanaf juni 2021 bij Ebus & Hutjens enkel uurtjes ter ondersteuning.

Ik ben gehuwd met mijn man en ben moeder van een zoon en dochter. Ook ben ik oma van 2 kleinkinderen, die regelmatig komen logeren bij opa en oma. Mijn hobby’s zijn fitness, wandelen, fietsen en winkelen. Tot snel!

 

Nathalie

Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Venlo, onlangs 50 jaar jong geworden en getrouwd met Ruud.

We hebben 2 studerende dochters van 20 en 18 jaar waar we erg trots op zijn.

In mijn vrije tijd zing ik graag en geniet van luisteren naar muziek.

Ook behoren bootcamp, fietsen en wandelen bij mijn favoriete bezigheden om lekker fit en in beweging te blijven.

Daarnaast vind ik het heerlijk om uit eten te gaan en af te spreken met vrienden.

 In mijn werkende leven heb ik na afronding van de MEAO bij verschillende instanties gewerkt waaronder het GWK, de Rabobank en diverse verzekeringskantoren in Venlo en omstreken.

Hierbij heb ik als klantadviseur/ binnendienst medewerker klanten persoonlijk, telefonisch of via de mail te woord heb gestaan op het gebied van (schade)verzekeringen.

 Klantvriendelijk, persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik vind het fijn om mensen op een persoonlijke manier te kunnen helpen en probeer altijd mee te denken in oplossingen.

 
Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Wij zijn aangesloten bij

Zijn er vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Pepijnstraat 56
5921 HN Venlo-Blerick

Tel. : 077-20 43 400
Email: info@ebus-hutjens.nl

Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur


Ebus Hutjens Insurance