Hypotheek regelen?

Bij Ebus & Hutjens is dat mogelijk

Hypotheek regelen?

Bij Ebus & Hutjens is dat mogelijk

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij willen al onze relaties persoonlijk leren kennen en zeer zeker niet het gevoel geven dat zij een nummer zijn.

Betrokken

Betrokken

Wij nemen tijdens ieder contactmoment ruim de tijd voor elke klant om zo op de hoogte te zijn van alle belangrijke ontwikkelingen die bij de klant spelen.

Dichtbij

Dichtbij

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Wij bieden service op maat aan en staan altijd klaar voor de klant. Of dit nou via een e-mail, telefoontje of appje is of gewoon bij ons op kantoor.

Een hypotheek

Een hypotheek afsluiten is een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een goed advies kan u zo duizenden euro’s aan hypotheeklasten schelen en zorgt ervoor dat uw hypotheek gedurende de gehele looptijd bij u blijft passen. Wij adviseren u graag zorgvuldig en overhaasten niets! De wereld van het financieel advies is heel divers. Levensverzekeringen, hypotheken, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en financiële plannen hebben elk zo hun eigen regels en bijzonderheden. Daarom is deze wereld nogal ingewikkeld. Als een tropisch regenwoud vol enorme bomen en struiken, waar je snel verdwaalt. Er komt dus heel wat kijken bij een financieel advies. Hierom is het ideaal dat u bij Ebus & Hutjens Insurance te maken krijgt met hypotheekspecialisten. 

Onafhankelijk hypotheekadvies Venlo

Als u bij uw bank aanklopt voor de financiering van uw woning, krijgt u vaak een hypotheek van de desbetreffende bank. Maar is dit ook de juiste hypotheek voor u? Wij als hypotheekadviseur in groot Venlo doen zaken met een breed scala aan geldverstrekkers. Wat betekent dat wij kunnen kiezen uit veel meer hypotheken dan van die ene bank. De kans is daardoor veel groter dat u een hypotheek krijgt die past bij uw wensen en mogelijkheden. 

Voorwaarden met het oog op de toekomst

Een hypotheek met een lage rente is zeer aantrekkelijk, maar het is niet alles. Goede voorwaarden zijn minstens zo belangrijk, deze bepalen namelijk de toekomstbestendigheid van uw hypotheek. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meeverhuizen als u een andere woning koopt? En zijn er soepele regels voor het boetevrij aflossen? Kunt profiteren van een lagere hypotheekrente ook als u nog niet aan het einde van uw rentevaste periode bent? En welke mogelijkheden biedt u hypotheek om eventuele verbouwingen te financieren? 

Uw hypotheek in moeilijke tijden

Bij het afsluiten van uw hypotheek gaat u een betalingsverplichting aan voor dertig jaar. Het is daarom belangrijk dat bij het hypotheekadvies gericht wordt op de lange termijn. Want hoe zorgt u ervoor dat u uw hypotheeklasten kunt blijven betalen als u onverwachts arbeidsongeschikt of werkloos raakt of als uw partner overlijdt? Dit komt allemaal aan bod tijdens het geven van het juiste hypotheek advies. Ook bespreken we wat de invloed is van een hypotheek op uw pensioen. 

Ook uw woonverzekeringen komen aan bod in ons adviesgesprek. Zo zorgen we ervoor dat alle aspecten van prettig wonen goed geregeld zijn.

Onze financiële adviseurs zijn specialisten met ervaring en kennis die verder gaan dan de wettelijk verplichte diploma’s. U krijgt te maken met een vaste adviseur die u begeleidt en adviseert tijdens het gehele hypotheekproces. 

De belangrijkste eigenschap van Ebus & Hutjens Insurance is dat we persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten. De hypotheekadviseurs in groot Venlo verplaatsen zichzelf in uw situatie, denken kritisch mee en zetten zich voor de volle 100% in om de beste oplossing voor u te zoeken. 

Een hypotheek

Hypotheek aanpassen

Uw hypotheek moet bij u blijven passen gedurende de hele looptijd. Daarom staan wij klaar om u te adviseren op het moment dat uw mogelijkheden of wensen veranderen. Is het einde van de renteperiode in zicht? Heeft u plannen om te verbouwen? Veranderen de hypotheekregels? Wij zoeken uit welke oplossing voor u het beste uitpakt.

Ook als er in uw persoonlijke leven of in uw financiële situatie iets verandert, kan het zijn dat een aanpassing van de hypotheek wenselijk is. Aarzel dan niet, maar klop aan voor advies. Wij staan klaar voor u en helpen u graag!

Hypotheek oversluiten

Lagere maandelijkse lasten

Je hebt al enige tijd een woning en een bijbehorende hypotheek. Je maandelijkse lasten waren aanvankelijk betaalbaar, maar je persoonlijke omstandigheden zijn veranderd. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe baan met een lager salaris. Of je partner wil een dag minder gaan werken.

Door je hypotheek over te sluiten naar een lagere hypotheekrente, kun je in veel gevallen direct je maandelijkse lasten verlagen.

Zekerheid van betaalbare lasten op termijn

Het kan ook zijn dat je jouw lasten prima kunt betalen en dat je hypotheekrente bijvoorbeeld nog twee jaar hetzelfde blijft. Na die twee jaar moet je kiezen voor een nieuwe rentevaste periode. Dat noemen we het ‘verlengen’ van je hypotheekrente. Daarbij betaal je automatisch de hypotheekrente van dat moment.

Maar als de hypotheekrente nu laag is, wil je misschien liever nu al je hypotheekrente vastzetten. Je kiest dan dus voor zekerheid op de lange termijn. Ook dat kan een overweging zijn om je hypotheek over te sluiten.

Bij het maken van deze keuze helpen we u als hypotheekspecialist graag op weg en zorgen we voor een passend advies. 

Boete en voorwaarden

Bij het oversluiten van een hypotheek naar een lagere hypotheekrente betaal je een ‘boete’. Dat klinkt nogal zwaar, maar zo’n boete is niets minder dan een vergoeding voor de bank die erop rekende dat jij langer de hogere rente zou betalen. Die boete kun jij overigens meestal meefinancieren in je nieuwe hypotheek.

Als je hypotheekschuld fors hoger is dan de waarde van je huis, kan het moeilijk zijn om je hypotheek over te sluiten. 

We vertellen je graag over de mogelijkheden die er zijn. Vraag informatie bij ons op via de knop ‘nu contact opnemen’. 

Zijn er vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Pepijnstraat 56
5921 HN Venlo-Blerick

Tel. : 077-20 43 400
Email: info@ebus-hutjens.nl

Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur


Ebus Hutjens Insurance